Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ + ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.: Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία και στην περιοχή μαςΑνθέων 72, 12461 | Τηλ. FAX: 215 525740

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15 Φεβρουαρίου 2017

Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία και στην περιοχή μας

Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. και το Ελληνικό Δίκτυο  ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece καλωσορίζουν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία του Χαϊδαρίου και γενικότερα σε όλα τα σχολεία της Δυτικής Αθήνας και της χώρας μας.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετέχουν στις συσκέψεις - εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Δήμο Χαϊδαρίου σε συνεργασία με άλλους φορείς.
Συγκεκριμένα καλούμε:

Α. Συσκέψεις – Εκδηλώσεις:
1.       Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, 8:30μ.μ.: Σύσκεψη φορέων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
2.       Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, 12:00: Συνέντευξη τύπου στο Δημοτικό Συμβούλιο και ακολούθως επίσκεψη στο Κέντρο Προσφύγων στο Σκαραμαγκά.
3.       Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, 7:30μ.μ.: Εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Δήμου Χαϊδαρίου που είναι υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλου.

Β. Καλωσορίζουμε τα προσφυγόπουλα στα σχολεία του Δήμου μας:
1.       Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, 02:00μ.μ. στο 5ο Δημοτικό Σχολείο
2.       Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, 03:00μ.μ. στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
3.       Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, 2:00μ.μ. στο 4ο Γυμνάσιο.

Γ. Άμεσες – Μελλοντικές δράσεις του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. και των ΦτΦ.
1.       Ποιητική και μουσική βραδιά με θέμα τους πρόσφυγες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μαρτίου) που κάθε χρόνο διοργανώνει εκδήλωση ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.
2.       Διάθεση σχολικού/ εκπαιδευτικού υλικού για τα παιδιά των Κέντρων Φιλοξενίας Προσφύγων στο Σκαραμαγκά και στο Σχιστό από το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece και σε συνεργασία με άλλους περιβαλλοντικούς, οικολογικούς και κοινωνικούς φορείς.

Οι δύο σύλλογοι καλούν τους πολίτες να συνεργαστούν και να αναπτύξουν δράσεις αλληλεγγύης αλλά και ενάντια στο μίσος, στο ρατσισμό, στη ξενοφοβία, στο νεοναζισμό.
 
Πληροφορίες:
oikopolis2007@gmail.com |  xpolis@gmail.com | naturefriendsgreece@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου