Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Πέμπτη 26.4.2018: Παρουσίαση του Βιβλίου του ΕΚΑΒ για τις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ στο Χαϊδάρι



Παρουσίαση από τον Οικολογικό Πολιτιστικό Σύλλογο Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ του Εγχειριδίου Πρώτων Βοηθειών του ΕΚΑΒ που αφορά την ενημέρωση πληθυσμού για τις πρώτες βοήθειες.  

Στα πλαίσια υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος για την πολιτική προστασία CPP που υλοποιεί ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ («Developing Skills in Dealing with Emergencies: Civil protection for people» στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2, εκπαίδευση ενηλίκων) θα παρουσιάσουμε το Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών του ΕΚΑΒ που αφορά την ενημέρωση πληθυσμού για τις πρώτες βοήθειες.

Στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει ο σύλλογός μας για να ευαισθητοποιήσει τα μέλη του και τους φίλους του στο θέμα των φυσικών καταστροφών, πιστεύουμε πως είναι πολύ σημαντικό να ενημερωθούμε για τις Πρώτες Βοήθειες και να ενημερώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.

Μπορείτε να το προωθήσετε και σε γνωστούς σας και φίλους σας.

Η παρουσίαση θα γίνει σε δύο επίπεδα από ειδικούς του ΕΚΑΒ στην αίθουσα του Δήμου Χαϊδαρίου στις 26.4.2018 και περιλαμβάνει:

7.30 μ.μ. -8.30 μ.μ. Θεωρητική παρουσίαση του βιβλίου με εστίαση σε κάποιες πρώτες βοήθειες


8.30 μ.μ.-9.30 μ.μ. Πρακτική προσέγγιση

Με εκτίμηση

Σοφία Δημητρίου Ψαρρού

ΥΓ. θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τις Πρώτες Βοήθειες και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή αν δείτε πως σας ενδιαφέρει
---------
Την εκδήλωση υποστηρίζουν: Ο Δήμος Χαϊδαρίου, οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ, SOS Τροχαία Εγκλήματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου