Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

O τουρισμός ως θύμα της κλιματικής αλλαγής | 4 χαρακτηριστικές αφίσες από το κίνημα Fridays for Future

Το κίνημα "Fridays for Future" ξεκίνησε από το Δεκέμβριο του 2019 μια έξυπνη εκστρατεία με θέμα την κλιματική αλλαγή και τις τις δραματικές επιπτώσεις στον τουρισμό. Συνεργάστηκε με το διάσημο διαφημιστικό πρακτορείο FF Los Angeles το οποίο δημιούργησε τέσσερις αφίσες για να ευαισθητοποιήσει κατοίκους των περιοχών αλλά και τους τουρίστες.

Συνολικά τέσσερις ιστορικές τουριστικές αφίσες χρησιμοποιήθηκαν ως πρότυπα, αλλά λίγο αποξενωμένες για να επιστήσουν την προσοχή στην κλιματική αλλαγή.

Ελβετία: Μια αφίσα δείχνει σκιέρ στο Matterhorn στο Zermatt, ο οποίος κατέρχεται μια κατά τα άλλα πράσινη πλαγιά σε λίγα απομεινάρια χιονιού.
Ιταλία - Βενατία: Μια άλλη αφίσα δείχνει την πλατεία του Αγίου Μάρκου στη Βενετία κάτω από το νερό - ένα πραγματικό, αν και όχι καινούργιο, φαινόμενο.


ΗΠΑ - Καλιφόρνια: Μια τρίτη αφίσα δείχνει μια ακτογραμμή στην Καλιφόρνια που πλήττεται από πυρκαγιές - ένα πρόβλημα που υπήρξε τακτικό πρόβλημα στην Καλιφόρνια εδώ και αρκετά χρόνια, σήμερα μια καταστροφή, ειδικά στην Αυστραλία, η οποία πυροδότησε και πάλι τη συζήτηση για την κλιματική αλλαγή.
Αυστραλία - Περιφέρεια Queensland: Mια τέταρτη αφίσα δείχνει τον υποβρύχιο κόσμο του Κουίνσλαντ, αλλά με λευκασμένα, νεκρά κοράλλια στο προσκήνιο.

2 σχόλια:

  1. κάλο άρθρο ... γενικά τα πράγματα δεν πάνε καλά ....
    Μεταφορές Μετακομίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δομή μας διαθέτει κεφάλαια από 2.000 έως 8.000.000 ευρώ με απόδοση σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. ο τόκος είναι 3%. Για οποιοδήποτε αίτημα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: pierredubreuil35@gmail.com
    Wathsapp: +33 7 55 13 33 12

    ΑπάντησηΔιαγραφή