Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ συμπαραστέκονται: Ελευθερώστε του ακτιβιστές της Greenpeace/ 5 Οκτ. Παγκόσμια Εκδήλωση ΣυμπαράστασηςΑν το να υπερασπίζεσαι ειρηνικά την προστασία της Αρκτικής και ολόκληρου του πλανήτη θεωρείται πειρατεία, τότε στη θέση τους θα μπορούσε να είναι καθένας από εμάς…
Η κατηγορία της πειρατείας που απαγγέλθηκε χθες στους 30 ακτιβιστές για την ειρηνική, μη βίαιη διαμαρτυρία τους ενάντια στις εξορύξεις πετρελαίου στην Αρκτική, είναι νομικά αβάσιμη, δυσανάλογη και επιφέρει ποινή φυλάκισης μέχρι 15 χρόνια.   
Αυτό το Σάββατο διοργανώνουμε εκδηλώσεις συμπαράστασης για τους ακτιβιστές σε κάθε γωνιά του κόσμου και διεκδικούμε την άμεση απελευθέρωσή τους.
ΠΟΥ: Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Παρθενώνος (λίγο μετά το μουσείο της Ακρόπολης)
ΠΟΤΕ: Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 
ΩΡΑ: 18.00
ΠΡΕΠΕΙ οι ρωσικές αρχές να καταλάβουν ότι τα μάτια του κόσμου είναι στραμμένα πάνω τους, όπως αυτοί είχαν τα όπλα τους στραμμένα σε ειρηνικούς ακτιβιστές. ΠΡΕΠΕΙ οι πετρελαϊκοί κολοσσοί όπως η Shell και η Gazprom, να καταλάβουν ότι δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε την προστασία της Αρκτικής και του πλανήτη και να εναντιωνόμαστε στα επικίνδυνα σχέδια τους για εξορύξεις πετρελαίου στην περιοχή.
Έλα να γίνουμε μία φωνή, τόσο δυνατή, που θα φτάσει μέχρι τα παγωμένα κελιά των ακτιβιστών στο Μούρμανσκ της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου