Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

13 & 14 Απριλίου 2019: Συνέδριο Πολιτών για τα αδιέξοδα & τις λύσεις στη διαχείριση των απορριμμάτων | ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | Οι ΦτΦ συμμετέχουν


Συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης [ΕΔΩ] παρουσιάζουμε το πρόγραμμα του συνεδρίου [ΕΔΩ]
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Απριλίου στην Αρχιτεκτονική Σχολή, στο ΕΜΠ.

Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece συμμετέχει στο συνέδριο με ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 11:00.

Ομιλητής: Παναγιώτης Φράγκος, Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ EMΠ σε θέματα ενέργειας και κλιματικής αλλαγής

ΘΕΜΑ ομιλίας: Νέες ιδέες και καλές πρακτικές, με ενημέρωση και συμμετοχή των πολιτών για
«ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ».



Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ διαχειρίζεται το ιστολόγιο ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ - ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ, το οποίο λειτουργεί ως "παρατηρητήριο" προβάλλοντας νέα, νομολογία, καλές πρακτικές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Στο ιστολόγιο ΛΑ - ΚΖ υπάρχουν κατηγορίες θεμάτων. Στο διάστημα Ιανουάριος 2018 - Μάρτιος 2019 έχουν πραγματοποιηθεί 200 αναρτήσεις με θέματα που έχουν σχέση με τη μείωση των αστικών αποβλήτων και την οικολογική και αποκεντρωμένη διαχείριση.


Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ προβάλλει και διεκδικεί την υλοποίηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, έχει εξειδικεύσει τους 59 υποστόχους που αναφέρονται στο περιβάλλον [ΕΔΩ] και ειδικότερα στους 3 ΣΒΑ που αναφέρονται στα απόβλητα [ΕΔΩ].


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου