Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00-21:00 | Δημόσια Εκδήλωση Ολοκλήρωσης του έργου “Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Εφαρμογή | Σας καλούμε στην παρουσίαση ενός καινοτόμου, οικολογικού και πολυπαραγοντικού έργου


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Με χαρά σας καλούμε στη Δημόσια Εκδήλωση Ολοκλήρωσης του έργου “Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Εφαρμογή” τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00-21:00 στο Δημόσιο ΙΕΚ Κηφισιάς - ΟΑΕΔ, Γ. Λύρα 140 (Κτίριο Α).

  • Παρουσίαση από τους συμμετέχοντες φορείς σχετικά με το τι έγινε τους τελευταίους 9 μήνες στο πλαίσιο του έργου.
  • Παρουσίαση για το έργο, την αξιοποίηση αυτού και τα μελλοντικά σχέδια του Δήμου Κηφισιάς - Ν.Ερυθραίας - Εκάλης από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Υποδομών, Ενέργειας και Εκτέλεσης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού κ. Αλέξιο Μακρή.
  • Παρουσίαση για το έργο, την αξιοποίηση αυτού και τα μελλοντικά σχέδια του Δήμου Παλλήνης από την αρμόδια Δημοτική Σύμβουλο για τον σχεδιασμό, το συντονισμό και την εποπτεία των δράσεων Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Δήμου Παλλήνης καθώς και την εφαρμογή προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Πολιτικής εν γένει σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσιακές μονάδες, κ. Καλλιόπη Ζινέλη.
  • Παρουσίαση των αποτελεσμάτων των ερευνών του έργου σχετικά με τις Ενεργειακές Κοινότητες και την Πράσινη Ενέργεια.
  • Παρουσίαση του επιτραπέζιου παιχνιδιού των Ενεργειακών Κοινοτήτων και της ψηφιακής εφαρμογής του Φωτοβολταϊκού Συστήματος. Θα μπορεί όποιος/α το επιθυμεί να παίξει και να εξοικειωθεί μαζί τους.
  • Όποιος/α το επιθυμεί θα μπορεί να δει το φωτοβολταϊκό σύστημα που εγκαταστάθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος στην ταράτσα του Δημόσιου ΙΕΚ Κηφισιάς.
Mail επικοινωνίας: citizensgreenenergy@gmail.com
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες νωρίτερα της εκδήλωσης
Μην ξεχάσετε!
Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο για την Πράσινη Ενέργεια και πείτε και εσείς τη γνώμη σας στη διεύθυνση https://forms.gle/678y39AMZHxSEC1j8
Δείτε εδώ το blog του έργου.
Event Designed by Community Energy River IKE
#Ηενέργειασταχέριατωνπολιτών!
#ΣυμμετοχικόςΣχεδιασμός
#ΠράσινηΕνέργεια
Το έργο «Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Εφαρμογή» υλοποιείται σε χώρο του Δήμου Κηφισιάς στο πλαίσιο του Μέτρου «Καινοτόμες δράσεις με τους πολίτες» στον άξονα: «Καινοτόμες δράσεις» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Φυσικό περιβάλλον & καινοτόμες δράσεις 2018» του Πράσινου Ταμείου. Προϋπολογισμός: 39.200 ευρώ. Δικαιούχος: Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ.




1 σχόλιο:

  1. Η δομή μας διαθέτει κεφάλαια από 2.000 έως 8.000.000 ευρώ με απόδοση σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. ο τόκος είναι 3%. Για οποιοδήποτε αίτημα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: pierredubreuil35@gmail.com
    Wathsapp: +33 7 55 13 33 12

    ΑπάντησηΔιαγραφή