Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις του Ελληνικού Δικτύου για τη Φεμινιστική Απεργία 8 Μαρτίου 2020 διεκδικώντας κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα και προστασία του πλανήτη


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece
Ανθέων 72, 12461 | Mail: naturefriendsgreece@gmail.com | Τηλ. : 215 5257408

            
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24.02.2020

Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις του Ελληνικού Δικτύου για τη Φεμινιστική Απεργία 8 Μαρτίου 2020

 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – 8 Μαρτίου 2020


Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece συμμετέχουν στις δράσεις που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά φέτος το Ελληνικό Δίκτυο για τη Φεμινιστική Απεργία, 8 Μαρτίου, διεκδικώντας κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα και προστασία του πλανήτη.

ΚΑΛΟΥΜΕ

τα Μέλη των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ / τους Φίλους, τους συνεργάτες και όλους τους Πολίτες να στηρίξουν τη Φεμινιστική Απεργία της 8ης Μαρτίου 2020, συμμετέχοντας:

- Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στην στάση εργασίας 12:00 - 15:00 και τη συγκέντρωση στην είσοδο του Κοινοβουλίου 12:30

- Την Κυριακή 8 Μαρτίου  στις 14:00 στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος  και την πορεία διαμαρτυρίας 

Στηρίζουμε τις διεκδικήσεις των γυναικών και των κινημάτων τους για δημόσιες πολιτικές και ένα ισχυρό και συμπεριληπτικό κράτος πρόνοιας που θα καλύπτει όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, λόγω εθνότητας/ εθνικότητας, κοινωνικής τάξης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου, χρώματος, θρησκείας, κ.λπ.

Επειδή θεωρούμε πως ο αγώνας για την ισότητα των φύλων είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την υπεράσπιση του πλανήτη, διαμαρτυρόμαστε ενάντια στις πολιτικές που καταστρέφουν τη φύση, εκμεταλλεύονται τη Γη και τις γυναίκες και απαιτούμε η υπεράσπιση της ζωής και η αντιμετώπιση της κλιματικής έκτακτης ανάγκης να βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής οικονομίας και της πολιτικής σε όλα τα επίπεδα.

Διεκδικούμε ευρωπαϊκές πολιτικές προσανατολισμένες προς την πράσινη και την ψηφιακή μετάβαση, με αξιοποίηση ειδικών κονδυλίων, προκειμένου η μετάβαση αυτή να είναι ισότιμη και δίκαιη.

Επειδή θεωρούμε επίσης πως ο αγώνας για την ισότητα των φύλων είναι απόλυτα συνδεδεμένος με την υπεράσπιση της ειρήνης και της αλληλεγγύης, δηλώνουμε ότι η πρόληψη και η Διπλωματία για την Ειρήνη είναι πιο απαραίτητη από ποτέ και λέμε όχι στους πολέμους, των οποίων οι άμεσες συνέπειες είναι χιλιάδες θύματα και πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια γυναίκες ανάμεσά τους, θύματα ξεχασμένα, κακοποιημένα και βιασμένα.
Για όλους αυτούς τους λόγους συμμετέχουμε ενεργά και καλούμε για μαζική κινητοποίηση στο πλαίσιο της Φεμινιστικής Απεργίας της 8ης Μαρτίου 2020.

Για Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ισότητα των Φύλων και προστασία του Πλανήτη

Σελίδα της δράσης [ΕΔΩ]



1 σχόλιο:

  1. Η δομή μας διαθέτει κεφάλαια από 2.000 έως 8.000.000 ευρώ με απόδοση σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. ο τόκος είναι 3%. Για οποιοδήποτε αίτημα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: pierredubreuil35@gmail.com
    Wathsapp: +33 7 55 13 33 12

    ΑπάντησηΔιαγραφή