Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ: Ξαναφτιάχνοντας τον κόσμο μετά την πανδημία | Ρicostruire il mondo dopo la pandemia | (RE)BUILDING THE WORLD AFTER THE PANDEMIC



Ξαναφτιάχνοντας τον κόσμο μετά την πανδημία 
Ρicostruire il mondo dopo la pandemia
(RE)BUILDING THE WORLD AFTER THE PANDEMIC

Εβδομήντα οργανώσεις της Ιταλικής Κοινωνίας των Πολιτικών κρίνουν και υποβάλλουν έντεκα προτάσεις για να ξαναφτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Οι έντεκα προτάσεις μπορεί να προέρχονται από την Ιταλία, μια χώρα που πλήττεται από την πανδημία του κορωναϊού, ωστόσο αποτελούν και μια βάση για συζήτηση και για τη χώρα μας.

Η ανακοίνωση των 70 Ιταλικών οργανώσεων έχει μεταφραστεί στην Ελληνική γλώσσα από τους ΦτΦ - Διαβάστε/ κάντε λήψη ΕΔΩ

Το κείμενο στα Ιταλικά [ΕΔΩ] και στα Αγγλικά [ΕΔΩ]

Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece υιοθετεί τις έντεκα προτάσεις για τη χώρα μας αλλά και για την Ε.Ε. 

Παράλληλα οι ΦτΦ έχουν συνυπογράψει ανακοίνωση, μαζί με δεκάδες οργανώσεις απ΄ όλο τον κόσμο, για να σταλεί στους Υπουργούς Υγείας των  G20, πριν από την τηλεδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθει στις 19 - 20 Απριλίου 2020.

Στην ανακοίνωση υποβάλλεται το αίτημα για ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη προσιτή και προσβάσιμη σε όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε.

1 σχόλιο:

  1. Η δομή μας διαθέτει κεφάλαια από 2.000 έως 8.000.000 ευρώ με απόδοση σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. ο τόκος είναι 3%. Για οποιοδήποτε αίτημα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: pierredubreuil35@gmail.com
    Wathsapp: +33 7 55 13 33 12

    ΑπάντησηΔιαγραφή