Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

3 Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (World Bicycle Day)


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου, 3 Ιουνίου, “ξεφυλλίζουμε” το ημερολόγιο των ΦτΦ και επισκεπτόμαστε το επίσημο site World Bicycle Day  [ΕΔΩ].
Η απόφαση [ΕΔΩ] ελήφθη στις 12 Απριλίου 2018 από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, κατόπιν μιας διεθνούς εκστρατείας από τους φίλους του ποδηλάτου, στην οποία πρωτοστάτησε ο Πολωνός κοινωνιολόγος και ακτιβιστής Dr Λέσεκ Σιμπίλσκι, πρώην μέλος της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Πολωνίας.
To Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ στηρίζει και συμμετέχει στις προσπάθειες που αναπτύσσονται για περισσότερο δημόσιο χώρο και ασφαλή μετακίνηση πεζών, ποδηλατών και ΑμΕΑ.





7 σχόλια:

  1. ΔΑΝΕΙΑ LENDINGTREE® INC.


    Έχετε επιδοθεί πού να λάβετε δάνεια, απορρίφθηκαν από τράπεζες και τώρα απογοητευθήκατε από πού να πάρετε δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;

    Μην ψάχνετε άλλο, το LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια κατασκευής
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Καταναλωτική πίστωση,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . δάνεια αυτοκινήτων
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    Ζεστή σκέψη

    ELIZABETH WALTER

    LENDINGTREE INC®

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σε όλους, με λένε Bensonn, είμαι από τη Γερμανία, τη Στουτγάρδη, είμαι εδώ για να καταθέσω για το πώς πήρα ένα δάνειο από την GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM αφού κατέθεσα δύο φορές σε διάφορους πιστωτές που ισχυρίζονται ότι είναι δανειολήπτης εδώ, αυτό φόρουμ, πίστευα ότι ο δανεισμός τους ήταν πραγματικός και εφαρμόστηκε, αλλά ποτέ δεν μου έδωσαν δάνειο μέχρι που ένας φίλος μου με παρουσίασε στην πιστωτική εταιρεία GEORGE WILLIAMS, ο οποίος υποσχέθηκε να με βοηθήσει με ένα δάνειο της επιθυμίας μου και το έκανε, όπως υποσχέθηκε χωρίς είχα οποιαδήποτε αμφιβολία, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ την πίστη. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπήρχαν ακόμα αξιόπιστοι δανειολήπτες μέχρι που γνώρισα τον ΤΖΩΡΤΖ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ο οποίος με βοήθησε πραγματικά με την πίστωση και μου άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο. Γνωρίζω ότι υπάρχουν ακόμη πολλοί καλοί δανειστές εκεί έξω, αλλά θα σας συμβούλευα να δοκιμάσετε την πιστωτική εταιρεία GEORGE WILLIAMS, τη φροντίδα και την κατανόησή της. δεν γνωρίζετε εάν χρειάζεστε δάνειο έκτακτης ανάγκης ή θέλετε χρηματοδότηση για τα έργα σας, οπότε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. GEORGE WILLIAMS, Loan Company, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του είναι; (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hello
    We are a trade finance company that uses our own credit lines to facilitate the issuance of financial guarantees like BG, SBLC, DLC and more. If our services will be of help to you, let us know so we can guide you with our process.
    Mobile | WhatsApp: +19893413179
    Email:mohammedahsan877@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ειδικεύεται στην υποστήριξη έργων, στη βοήθεια ηλικιωμένων, ανέργων, στεγαστικών δανείων και συνταξιούχων, με επιτόκιο 3% κατά την περίοδο αποπληρωμής.

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: mpantzagiota03@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η καλύτερη λύση για τις δραστηριότητες και τη χρηματοδότησή σας

    Είμαστε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που ειδικεύεται στην υποστήριξη έργων, στη βοήθεια ηλικιωμένων, ανέργων, στεγαστικών δανείων και συνταξιούχων, με επιτόκιο 3% κατά την περίοδο αποπληρωμής.

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες: mpantzagiota03@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance.

    Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Έλαβα υπόψη μου ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Είμαι εδώ για να συστήσω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με τη Novelty Finance για δάνειο με επιδοτούμενο επιτόκιο 3%. Είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: | noveltyfinances@gmail.com | Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες.

    Η NOVELTY FINANCE παρέχει λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουν ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε με την Novelty Finance για δάνειο:
    • Ευκολία - Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    • Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση.
    • Επιδοτούμενο επιτόκιο (3% ετησίως)
    • Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
    • Δεν θα βιαστείτε να αποπληρώσετε το δάνειο, θα σας δοθεί χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.
    • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
    • Θα καθοδηγηθείτε σε όλη τη διαδικασία

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να στείλετε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ονομάζομαι Bahiti και είμαι εδώ για να ευχαριστήσω τα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα που με βοηθούν στις οικονομικές μου ανάγκες που μου έδωσαν το δάνειο των 6.000 ευρώ που χρειαζόμουν. Στείλτε τους email στο { loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στον αντιπρόσωπό του στο whatsapp: +393512114999. εάν χρειάζεστε δάνειο. είναι 100% αληθινά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή