Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Ο αγώνας ενάντια στην καταστροφή και τη λεηλασία της φύσης συνεχίζεται στη Χαλκιδική | Κυριακή 26/1/2014: Ρεπορτάζ από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υπό βροχή

 

[Video από την διαμαρτυρία ΕΔΩ]

[Ανάπτυξη ή λεηλασία της φύσης;]


[Όλες οι φωτογραφίες είναι από το Facebook διαφόρων "φίλων"]

Δείτε ΕΔΩ το αρχικό κάλεσμα των διοργανωτών.
Ο αγώνας ενάντια στην καταστροφή και της λεηλασίας της φύσης συνεχίζεται στη Χαλκιδική.
--------------------------------------------
Οι διαδηλωτές άφησαν τα αυτοκίνητά τους σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το εργοτάξιο της εταιρίας και έκαναν πορεία μέχρι το μπλόκο της αστυνομίας, έξω από τις εγκαταστάσεις
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Ιερισσό και στη Μ. Παναγία, αυτοκινητοπομπή μέχρι το βουνό Κάκαβος και στη συνέχεια πορεία, πραγματοποίησαν κάτοικοι της Χαλκιδικής, που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού στις «Σκουριές».

Στην πορεία συμμετείχε, μεταξύ άλλων, η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ιγγλέζη και μέλη της «επιτροπής αγώνα» κατά της επένδυσης χρυσού από τη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές άφησαν τα αυτοκίνητά τους σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το εργοτάξιο της εταιρίας και έκαναν πορεία μέχρι το μπλόκο της αστυνομίας, έξω από τις εγκαταστάσεις, όπου και παρέμειναν υπό συνθήκες βροχής και αργότερα χιονόπτωσης για περίπου δύο ώρες, από τις δώδεκα ως τις δύο μετά το μεσημέρι, φωνάζοντας συνθήματα κατά της επένδυσης και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου