Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Νίκος Νέζης: 40 χρόνια συγγραφής (1977-2017) | Η παρουσίαση του έργου του και η ανακήρυξη του Νίκου Νέζη ως επίτιμου μέλους των ΦτΦ (2015)

Ο Νίκος Νέζης έχει εκδώσει πολλά και σημαντικά βιβλία για τη φύση, το περιβάλλον, τα βουνά κ.ά. και έχει   βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών το 2011 για το τρίτομο έργο του "Τα Ελληνικά Βουνά - Γεωγραφική Εγκυκλοπαίδεια" (2010).
---
Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece έχει παρουσιάσει αρκετά από τα έργα του βετεράνου ορειβάτη, ερευνητή και συγγραφέα Νίκο Νέζη. Έχει χρησιμοποιήσει πολλές φωτογραφίες του από τον Όλυμπο κ.ά. 
Κλικάρετε ΕΔΩ για να δείτε 5 αναρτήσεις με πολλές φωτογραφίες του Νίκου Νέζη για τον Όλυμπο.Στο 4ο συνέδριο των ΦτΦ18 Οκτωβρίου 2015, είχαμε ανακηρύξει το Νίκο Νέζη σε επίτιμο μέλος για "την προσφορά του στην προστασία και ανάδειξη της Ελληνικής Φύσης". [ΕΔΩ]

Στο Ενημερωτικό Φυλλάδιο των ΦτΦ είχαμε παρουσιάσει ένα σύντομο  βιογραφικό του Νίκου Νέζη καθώς και το συγγραφικό του έργο. Αξίζει να το διαβάσετε (και να το κατεβάσετε) ΕΔΩ  (σ.6-7)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου