Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Οι ΦτΦ υποστηρίζουν και θα παρακολουθήσουν "Το ECOCITY FORUM 2018 - «Κυκλική Οικονομία στις έξυπνες πόλεις» | Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη 3-5 Οκτωβρίου | Συμμετοχή στη θεματική "Κυκλική οικονομία και τουρισμός"



ECOCITY FORUM 2018 "Circular Economy in Smart Cities"

[Επισκεφτείτε τη σελίδα του συνεδρίου στην οποία υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες, το πρόγραμμα, οι σκοποί κ.ά. ΕΔΩ]

Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece υποστηρίζει το Συνέδριο που διοργανώνει το ECOCITY με θέμα "Κυκλική Οικονομία στις Έξυπνες Πόλεις" (3-5 Οκτωβρίου, Θεσσαλονίκη). Mέλη των Φίλων της Φύσης θα παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Στο συνέδριο θα μιλήσει, μεταξύ των άλλων αξιόλογων ομιλητών, η κα Katrin Karschat  από τον οργανισμό Naturefriends International/NFI, μέλη του οποίου είναι το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece.

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ώρα 14:30 θα μιλήσει στη θεματική "Κυκλική οικονομία και Τουρισμός" Katrin Karschat  από τους NFI.

H ομιλήτρια είναι ένας από εκείνους που υπογράφουν, εκ μέρους των NFI, τη ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ», Berlin Declaration on "Transforming Tourism".

Καλούμε τους φίλους και τους συνεργάτες μας να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

---------------
Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece προβάλλει και αξιοποιεί, στην πολιτική  και στις επεξεργασίες του, την αρχή της Κυκλικής Οικονομίας στους τομείς α) της Διαχείρισης των Αστικών Αποβλήτων με την εκστρατεία "Λιγότερα απόβλητα - Καλύτερη ζωή" και β) του Βιώσιμου Τουρισμού με το σύνθημα "Τουρισμός που δεν πληγώνει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου