Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, συνέδριο: "Περιβαλλοντικές προοπτικές του Κόλπου Ελευσίνας" | Έκθεση MARLISCO για μια Μεσόγειο χωρίς σκουπίδια | Ο Καθηγητής κ. Μιχάλης Σκούλλος Επίτιμος Δημότης Ελευσίνας

[Φωτ. Τάσος Λύτρας: Το Όρος Αιγάλεω, Ποικίλο προσφέρει καταπληκτική θέα, ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες πριν από τη δύση του ήλιου. Εδώ ο κόλπος της Ελευσίνας από το Ποικίλο Όρος, στο βάθος αριστερά η Σαλαμίνα]

Διαβάστε περισσότερα για το Διεθνές Συνέδριο στα blogs του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου [ΕΔΩ] και του ECOELEUSIS [ΕΔΩ] στο τέλος του οποίου υπάρχει μια συνέντευξη του κ.Σκούλλου το έτος 1986.

Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends Greece σε συνεργασία με άλλους φορείς της Δυτικής Αττικής προβάλλουν θέματα ρύπανσης, συνθηκών εργασίας αλλά παράλληλα αναδεικνύουν τη βιοποικιλότητα, την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής.
Εκτιμούμε το έργο του κ.Σκούλου  σημαντικό για τη χώρα μας και ιδιαίτερα για την περιοχή της Δυτικής Αττικής - Θριασίου (Ελευσίνα, Λίμνη Κουμουνδούρου κ.λπ) και για αυτό θα συμμετέχουμε τόσο στο συνέδριο, όσο και στην τελετή ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη Ελευσίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου