Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Paul Connett / Πίτερ Κόννετ: «Ο Βόλος θα μετατραπεί σε πόλη – σκουπιδότοπο» | Καμπανάκι κινδύνου από τον καθηγητή Χημείας για το θέμα καύσης απορριμμάτων | "Η φύση δεν παράγει απόβλητα" - "από τη γραμμική οικονομία να εστιάσουμε στην κυκλική οικονομία"

Το ρεπορτάζ είναι από το magnissianews ΕΔΩ | Οι ΦτΦ αναδημοσιεύουν το ρεπορτάζ και τη συνέντευξη του καθηγητή χημείας Πίτερ Κόννετ του Πανεπιστημίου του Σεντ Λόρενς της Νέας Υόρκης που βρέθηκε στον Βόλο προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση της "Επιτροπής Αγώνα Βόλου"  ενάντια στην καύση [ΕΔΩ] που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Οι  βασικές θέσεις που ανάπτυξε ο κ.Καθηγητής "Η φύση δεν παράγει απόβλητα", "από τη γραμμική οικονομία να εστιάσουμε στην κυκλική οικονομία",  "Τα δέκα βήματα για την οικονομία μηδενικών απορριμμάτων" περιλαμβάνονται στην εκστρατεία των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ που έχει τον τίτλο "Λιγότερα απόβλητα -  Καλύτερα ζωή".

Διαβάστε τη συνέντευξη του Πίτερ Κόννετ στο magnissianews ΕΔΩ | Ακούστε την ομιλία του Πίτερ Κόνετ ΕΔΩ. | Περισσότερα για τον Paul Connett και το ZERO WASTE ΕΔΩ  
---------
Συνεντεύξεις του Πίτερ Κόννετ:
Ώρα της Μαγνησίας - video [ΕΔΩ]
Θεσσαλία TV - [ΕΔΩ]
--------------------------------





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου