Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019: Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Δικτύου ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ | Αποφάσεις


Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Δικτύου ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ. 
Ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και άλλα βοηθητικά κείμενα είχαν σταλεί πολύ νωρίτερα στα μέλη των ΦτΦ, έτσι ώστε να υπάρχει προετοιμασία για τοποθετήσεις και προτάσεις αλλά και για οικονομία χρόνου.

Όποιος/α ενδιαφέρεται για το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό είναι διαθέσιμος. Επικοινωνήστε στο mail: naturefriendsgreece.gmail.com

Οι αποφάσεις παρακάτω:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ

Η Γενική Συνέλευση των μελών κατόπιν δημιουργικής συζήτησης ομόφωνα και παμψηφεί εγκρίνει:
Α) Το πρώτο θέμα: Τα Διοικητικά πεπραγμένα και την απόφαση μεταφοράς της Γενικής Συνέλευσης του 2018 για το 2019.
Β) Το δεύτερο θέμα: Οικονομικός Απολογισμός διαχειριστικού , φορολογικού έτους 2017 και την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής
και απαλλάσσει το Διοικητικό Συμβούλιο.



ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece προγραμματίζει τις δράσεις του βάση του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού 2018 – 2022 με τίτλο «Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το προετοιμάζουν σήμερα» και ενσωματώνει ειδικές προτάσεις των μελών του και των Γενικών Συνελεύσεων.

Το Ε.Δ. ΦτΦ συνεργάζεται με άλλους φορείς και δίκτυα πολιτών, διατηρώντας την αυτονομία του και προβάλλοντας με το δικό του διακριτό τρόπο τις θέσεις του για τα διάφορα θέματα, σύμφωνα με το καταστατικό του και τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό 2018 - 2022.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. κατατέθηκαν αρκετές προτάσεις μεταξύ των οποίων:
1.       Εγγραφή νέων μελών σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του καταστατικού. Στοχευόμενες προτάσεις σε υποψήφια μέλη. | Επιβεβαίωση υπαρχόντων μελών - εκκαθάριση Μητρώου Μελών.
2.       Προβολή – Στήριξη – Βοήθεια των κατοίκων των ακριτικών νησιών, αξιοποιώντας την εμπειρία που είχαμε από την «υιοθεσία» του Άη Στράτη.
3.       Αναζήτηση οικονομικών πόρων μέσω Ευρωπαϊκών ή άλλων προγραμμάτων, δωρεών και χορηγιών σύμφωνα με τους όρους του καταστατικού, άρθρο 8.
4.       Συμμετοχή και προβολή των ΦτΦ στο 38ο  πέρασμα του Βουραϊκού  και των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Ορειβασίας-Χιονοδρομίας-Αναρρίχησης Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων, 11 και 12 Μαΐου 2019.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου