Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Το 40ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2020 αντί για το Μάιο 2020 | Άυλη ξενάνηγηση των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ στο Φαράγγι του Βουραϊκού με ένα video του BBC κ.ά.

Ο Σύλλογος Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης - Προστασίας περιβάλλοντος Καλαβρύτων από το 1980, και κάθε χρόνο, τη 2η Κυριακή του Μαΐου οργανώνει το Πανελλήνιο Πέρασμα στο φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού.

Φέτος το Πέρασμα του Βουραϊκού, που θα είναι το 40ο, είχε προγραμματιστεί για 9 και 10 Μαΐου 2020, ωστόσο με την πανδημία του COVID-19 αναβλήθηκε για 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Την πρώτη ημέρα, Σάββατο, πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και μια θεματική παρουσίαση. Για το 2020 το θέμα μάλλον θα είναι  για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. 
Τη δεύτερη ημέρα, Κυριακή, γίνεται η  κατάβαση στο φαράγγι από τις γραμμές του Οδοντωτού ξεκινώντας από τα Καλάβρυτα, ή ενδιάμεσα, και με τελικό προορισμό το Διακοπτό συνολικής απόστασης 22 χλμ.

Με αφορμή το 40ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού που θα γινόταν αυτό το Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Μαΐου, σας προτείνουμε να δείτε τις παλαιότερες αναρτήσεις, από το 2012 - 2019, στο blog των ΦτΦ [ΕΔΩ].

Ιδιαίτερα για τώρα, έχουμε επιλέξει από τις παλαιότερες αναρτήσεις, δύο θέματα, για να προετοιμαστείτε για το Σεπτέμβριο του 2020.

Συνεχή ενημέρωση για το 40ο Πέρασμα του Βουραϊκού μπορείτε να έχετε από τη σελίδα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ    ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ - ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ   ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (ΜΝ24) στο https://www.facebook.com/ΕΟΣ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


Σας προτείνουμε:
  • Το ειδικό τεύχος του περιοδικού των ΦΙΛΩΝ του ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ για τα 100 χρόνια του Οδοντωτού και τον Βουραϊκού. Το e-magazine δημιουργήθηκε από τους ΦΙΛΟΥΣ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends Greece, είκοσι χρόνια αργότερα (2016). 100+23 ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΟΝΤΩΤΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ. Κλικάρετε ΕΔΩ για να απολαύσετε το e-magazine. | Οι περιγραφές είναι εξαιρετικές και αν ακολουθήσετε τις οδηγίες, αλλά με δική σας ευθύνη, μπορείτε να απολαύσετε την πανέμορφη διαδρομή και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας.
  • Ένα εξαιρετικό VIDEO του BBC για το Βουραϊκό και τον Οδοντωτό!!! Είναι γυρισμένο το 2009, απολαύστε το - πατήστε επάνω στο παρακάτω...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου