Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Οι ποδηλάτες έχουν δύναμη" το απέδειξαν το Σάββατο 26/5 στο ΣΕΦ και στο Σύνταγμα/ Διεκδικούν και προτείνουν μέτρα για τη Οδική Ασφάλεια και τη Βιώσιμη μετακίνηση/ Οι Φίλοι της Φύσης (Friends of Nature) συμμετέχουν και στηρίζουν τον αγώνα τους



 Στιγμιότυπα από την ποδηλατική διαμαρτυρία που έγινε στο ΣΕΦ και συνεχίστηκε στο Σύνταγμα συντεταγμένα και με ασφάλεια.

Οι ποδηλατικές ομάδες απέδειξαν ότι έχουν δύναμη. 

Στο ΣΕΦ είδαμε το βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα (ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος έχει κάνει δεκάδες ερωτήσεις στη βουλή για την οδική ασφάλεια, τις δημόσιες συγκοινωνίες, τα δικαιώματα των πεζών - ΑΜΕΑ και ποδηλατών, τον επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πρασίνων Γιάννη Παρασκευόπουλο (με ποδηλατικό DNA), το Δήμαρχο Μοσχάτου - Ταύρου  Ανδρέα Ευθυμίου, φίλους από τη ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ κ.ά.

Οι Φίλοι της Φύσης προτείνουν  συνεργασία όλων των ενδιαφερόμενων ομάδων, φορέων, ενεργών πολιτών για την οδική ασφάλεια, τις δημόσιες συγκοινωνίες, τη βιώσιμη μετακίνηση που θα μπορούσε για επόμενο βήμα να είναι μια κοινή δράση την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα οι Φίλοι της Φύσης με τον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.  και σε συνεργασία με την MOnuMENTA προγραμματίζουν ιστορική ποδηλατοβόλτα κατά μήκος της Ιεράς Οδού "Κεραμεικός - Μονή Δαφνίου".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαβάστε ΕΔΩ στο blog του Συλλόγου Τροχαία Εγκλήματα SOSTE το Δελτίο Τύπου με τα αιτήματα της διαμαρτυρίας και τις συμμετοχές των ποδηλατικών ομάδων και άλλων φορέων στη διαμαρτυρία. Ο σύλλογος SOSTE συμμετείχε στη διοργάνωση και στην ποδηλατική διαμαρτυρία του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου