Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φετεινό 32ο πέρασμα (διάσχιση) του Βουραϊκού

[Φωτογραφία από προηγούμενο πέρασμα - Από τα Καλάβρυτα NEWS]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Μαΐου το 32ο Πανελλήνιο  πέρασμα του Βουραϊκού. Η οργάνωση της πανελλήνιας  διάσχισης γίνεται κάθε χρόνο από το "ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" με σκοπό την γνωριμία, την προστασία και την ανάδειξη της περιοχής.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η οργάνωση έγινε με τάξη και  ασφάλεια (υπήρχαν εθελοντές διασώστες και ομάδα παροχής πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Πάτρας) και υλοποιήθηκε πλήρως το πρόγραμμα και οι υποσχέσεις των διοργανωτών (φαγητό, αναψυκτικά, αναμνηστικά διπλώματα κ.λπ.).


Ο "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" συμμετέχει στο Ελληνικό Δίκτυο περιβαλλοντικών, φυσιολατρικών οργανώσεων "Φίλοι της Φύσης".
Στο 32ο πέρασμα του Βουραϊκού συμμετείχαν μέλη των Φίλων της Φύσης από τους παρακάτω φορείς: Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας Βούλας (που είχε και την οργάνωση της πεζοπορίας), Όμιλος Φίλων Βουνού και Θάλασσας Σίφνου, ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου, Περιβαλλοντική Δράση Ηλίας.


Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν και στήριξαν την υλοποίηση των εκδηλώσεων για το 32ο πέρασμα του Βουραϊκού (το Σάββατο είχε προηγηθεί ημερίδα) και πρώτα απ΄ όλα στο "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΙΒΑΣΙΑΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ – ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" που είχε τη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου