Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πέμπτη 22/3, 18:00 έξω από τη Βουλή, διαδήλωση ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσια γης/ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΠΕΝΤΕΛΗ κοινός αγώνας ενάντια στη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος/ 60 Mall στο Ελληνικό - Θα τους αφήσουμε;

[Παλαιότερη αφίσα της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού, 22/5/2011]

Χειροτερεύει η κατάσταση για το αστικό και το φυσικό περιβάλλον στην Αθήνα καθώς για τον πολιτισμό και τον ήπιο και εναλλακτικό τουρισμό.

Τώρα όμως συγκεντρώνουμε την προσοχή μας στον κοινό αγώνα ενάντια στο ξέπουλημα της δημόσιας γης στο πρώην αεροδρόμιο του  Ελληνικού  και την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος στο όρος Πεντέλη που "φυτεύεται" με φωτοβολταϊκά.

Η παραίτηση του Προέδρου του Οργανισμού Σχεδίου Αθήνας (ΟΡΣΑ) κ.Πανούση και 2+1 μελών από την Ε.Ε. είναι "τροχιοδεικτική" για το τι θα συμβεί ενάντια στο αστικό και το φυσικό περιβάλλον. (διαβάστε ΕΔΩ)

«Ρυθμιστικό και Ελληνικό «έφαγαν» τον πρόεδρο του ΟΡΣΑ -Εξήντα Mall στο Ελληνικό αντί για Μητροπολιτικό Πάρκο πρασίνου»  γράφει η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ (ΕΔΩ)
Οι πολίτες της Αττικής, τα κινήματα πόλης πρέπει να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαδήλωση την Πέμπτη 22/3/2011 και ώρα 18:00 στη Βουλή
ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΠΕΝΤΕΛΗ κοινός αγώνας ενάντια στo ξεπούλημα της δημόσια γης και την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου