Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Κυριακή 12/5/2013: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 33η διάσχιση του Βουραϊκού....

 [Εκατοντάδες πεζοπόροι και φέτος στη διάσχιση του Βουραϊκού. Στάση στο σταθμό ΝΙΑΜΑΤΑ]
 [Ξαπόσταμα και συζήτηση στα ΝΙΑΜΑΤΑ] 

[Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης και Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων Χαρίλαος Ερμείδης (αριστερά) και ο πρόεδρος των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ Κώστας Φωτεινάκης (δεξιά)]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις, Σάββατο 11/5 και Κυριακή 12/5/2013 που είναι διοργανώσει για 33η συνεχή χρονιά ο  Σύλλογος Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης και Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων. [το πρόγραμμα ΕΔΩ]

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα  η ημερίδα με θέματα σχετικά με το Περιβάλλον και την Κυριακή η πεζοπορία κατά μήκος του οδοντωτού και του Βουραϊκού. Εκατοντάδες πεζοπόροι απ΄ όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν στη χαράδρα του Βουραϊκού, μεταξύ των άλλων μέλη και φίλοι του Ομίλου Φίλων του Βουνού και Θάλασσας Βούλας (μέλος των ΦτΦ) , των  Ορειβατικών Συλλόγων  Μεσολογγίου και Κεφαλλονιάς κ.ά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Σύλλογο των Καλαβρύτων που διοργανώνει αυτό το αντάμωμα στο Βουραϊκό αλλά που ταυτόχρονα προβάλλει τις ομορφιές των περιοχών και των πόλεων των Καλαβρύτων και του Διακοπτού, τα αγροτικά  προϊόντα και τις φυσικές ομορφιές.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Σύλλογος Ορειβασίας - Χιονοδρομίας - Αναρρίχησης και Προστασίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων είναι μέλος του Ελληνικού Δικτύου ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ. O Χαρίλαος Ερμείδης έχει διατελέσει πρόεδρος των ΦτΦ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου