Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Χαρίλαος Ερμείδης: "... οι εκτελεσθέντες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο παραμένουν αδικαίωτοι" /"...το DNΑ των "ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ" είναι αντιφαστιστικό..."

"...Εβδομήντα ολόκληρα χρόνια, οι εκτελεσθέντες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από τις ναζιστικές ορδές του τακτικού γερμανικού στρατού, των SS, των Ιταλών φασιστών, των Βούλγαρων και των Αλβανών, και μη ξεχνάμε, με τη συμμετοχή των ντόπιων Γερμανοτσολιάδων, των ταγματασφαλιτών και των φίλων τους δυστυχώς Ελλήνων δοσιλόγων, παραμένουν αδικαίωτοι..."  
Χαρίλαος Ερμείδης

Διαβάστε ΕΔΩ  ολόκληρη την ομιλία του Χαρίλαου Ερμείδη που εκφώνησε στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τα Ολοκαυτώματα και τις Γερμανικές Αποζημιώσεις που πραγματοποιήθηκε στην Μαρτυρική Βιάννο στη Κρήτη στις 13-15 Σεπτεμβρίου 2013, με θέμα: ΕΝΩΣΕΙΣ ΘΥΜΑΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΩΝ (ΟΕΘ ΕΛΟ) Παρελθόν - Παρόν και Μέλλον.

Ο Χαρίλαος Ερμείδης εκτός των άλλων ιδιοτήτων που αναφέρονται στην ομιλία του είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Ορειβασίας, Χιονοδρομίας, Πεζοπορίας Περιβάλλοντος Καλαβρύτων και έχει διατελέσει Πρόεδρος των ΦτΦ.



[Ολοκαύτωμα των Ελλήνων ΕΔΩ]

[Πληροφορίες για το βιβλίο "Ελληνικά Ολοκαυτώματα" ΕΔΩ]

"...το DNΑ των "ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ" είναι αντιφαστιστικό και με αυτή την έννοια καταδικάζουμε τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από Χρυσαυγίτη και επιβεβαιώνουμε ότι δεν επιθυμούμε να έχουμε καμία σχέση, επαφή και συνεργασία με οποιοδήποτε  νεοφασιστικό ή νεοναζιστικό μόρφωμα. Φορείς που συμμετέχουν στο Ε.Δ. έχουν νιώσει στο «πετσί» τους τις συνέπειες του ναζισμού όπως το Ολοκαύτωμα στα Καλάβρυτα και τα Στρατόπεδα κράτησης και εξόντωσης  Ελλήνων Πατριωτών στο Χαϊδάρι και Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη..."
Από το ΨΗΦΙΣΜΑ της Εθνικής Συνδιάσκεψης των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ 21/9/2013

Διαβάστε ΕΔΩ το προηγούμενο ψήφισμα στην Εθνική Συνδιάσκεψη των ΦτΦ το 2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου