Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Αποτελέσματα Διεθνούς Διαγωνισμού 2014 "Ενέργεια σε αρμονία με τη φύση" | Naturefriends Internatioanal Photo chapmionship 2014 - "Energy in harmony with nature" | Results


Η Διεθνής Περιβαλλοντική Οργάνωση Naturefriends International, της οποίας το Ελληνικό Δίκτυο "ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ" είναι μέλος, πραγματοποίησε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα "Ενέργεια σε Αρμονία με τη Φύση".

Στο διαγωνισμό υπήρξαν 359 συμμετοχές απ΄ όλο τον κόσμο με τις περισσότερες από την Αυστρία (185) που είναι η έδρα των NFI και της Γερμανίας (80). Από την Ελλάδα δεν υπήρχε καμία συμμετοχή, να και προβάλλαμε το διαγωνισμό.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ ΕΔΩ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την 1η Δεκεμβρίου 2014 στη Βιέννη, από τον Πρόεδρο των NFI Manfred Pils.

Διάρκεια έκθεσης: 1-19 Δεκεμβρίου 2014.

Ο προηγούμενος διαγωνισμός των NFI ήταν το 2012 με θέμα "Αειφορικός Τουρισμός". Τα βραβευμένα έργα καθώς και άλλα φωτογραφίες που είχαν σχέση με τον τουρισμό είχαν παρουσιαστεί στην Ημερίδα που είχαν διοργανώσει στην Αθήνα οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends Greece με θέμα "Τουρισμός που δεν πληγώνει".
-----------------------
Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends Greece είχαν πραγματοποιήσει Φωτογραφικό Διαγωνισμό με θέμα "Ελλάδα - το μικρό είναι όμορφο"  [ΕΔΩ],έγινε η αξιολόγηση και η βράβευση, δυστυχώς όμως λόγοι οικονομικού και λειτουργικού χαρακτήρας δεν μας επέτρεψαν να εκθέσουμε τα βραβευμένα έργα. Ζητάμε συγνώμη από τους συμμετέχοντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου