Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece συμμετέχουν με όλες τους τις δυνάμεις στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης ενάντια στις ληστρικές εμπορικές συμφωνίες TTIP CETA TISA | 18 Απριλίου στο Σύνταγμα

 


Οι ΦτΦ/NFGR από το 2013 παρακολουθούν τις εξελίξεις και συμμετέχουν στην εκστρατεία ενημέρωσης για τους όρους συγγραφής και εφαρμογής της Διατλαντικής Εταιρικής Σχέσης Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP) μεταξύ των ΗΠΑ και της Ε.Ε.

Οι ΦΤΦ/NFGR συμμετείχαν στην οργάνωση της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Δράσης, 11 Οκτωβρίου 2014, κατά της TTIP στην Αθήνα, πρόβαλαν με όλα τα μέσα θέματα που έχουν σχέση με τις ληστρικές συμφωνίες TTIP CETA TISA και συμμετείχαν σε σχετικές πρωτοβουλίες και δράσεις πολιτών.

Έτσι και στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης, Σάββατο 18 Απριλίου,  ενάντια στις εμπορικές/ ληστρικές συμφωνίες συμμετέχουμε με όλες τις δυνάμεις μας στη δράση στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, ώρα 11:30 και στηρίζουμε όσες δράσεις πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο.

Οι ΦτΦ/NFGR έχουν συνυπογράψει μαζί με δεκάδες φορείς κάλεσμα της Πρωτοβουλίας STOP TTIP CETA TISA [διαβάστε ΕΔΩ] για συμμετοχή στη δράση του Συντάγματος.

"Οι Άνθρωποι και ο Πλανήτης πάνω από τα κέρδη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου