Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Αντώνης Καλογήρου: ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - 6 βιβλία ελεύθερα στο διαδίκτυο από την pezoporia.gr


Ένα τιτάνιο ερευνητικό και εκδοτικό έργο του Αντώνη Καλογήρου ξεπερνάει τα στενά όρια της Ελλάδας. Αν υπήρχε η δυνατότητα αυτή η έκδοση θα έπρεπε να μεταφραστεί και να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο. | ΦτΦ

Τίτλος: ΣΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Συγγραφέας: Αντώνης Καλογήρου
Θέμα: Το ψηλότερο βουνό κάθε χώρας στο κόσμο. Παρουσιάζονται 249 χώρες και 243 βουνά καθώς 6 χώρες μοιράζονται το ίδιο βουνό.


Το Βιβλίο αποτελείται από 6 βιβλία 
1ο Βιβλίο - Εισαγωγή - Τα βουνά πάνω από 8.000 μ. υψόμετρο - Κατάλογοι των υψηλότερων βουνών όλων των κρατών του κόσμου - Τα 23 βουνά της Αμερικής. Σελ. 153 
2ο Βιβλίο - Τα 45 βουνά της Ευρώπης. Σελ. 140
3ο Βιβλίο - Τα 42 βουνά της Ασίας. Σελ. 112
4ο Βιβλίο - Τα 48 βουνά της Αφρικής. Σελ. 135
5ο Βιβλίο - Τα 45 βουνά του Ατλαντικού ωκεανού και της Καραϊβικής. Σελ. 141
6ο Βιβλίο - Τα 46 βιβλία του Ειρηνικού ωκεανού και του Ινδικού. Σελ. 137 
Εκτύπωση: Έγχρωμη
Άλλα στοιχεία: Για κάθε κράτος και βουνό υπάρχουν πληροφορίες, φωτό και χάρτες για να ενημερωθεί ο αναγνώστης για τα βουνά και τη φύση τους που απαρτίζουν τον πλανήτη μας. Για όλα τα βουνά δίνονται οι γεωγραφικές συντεταγμένες. Το βιβλίο συνοδεύεται από αρχείο kml του Google Earth για χρήση GPS.
Σελίδες: Σύνολο 6 βιβλίων 818 
Διαστάσεις: 29 Υ Χ 21 Π εκ.
Έκδοση: 2019
Εκδότης: www. pezoporia.gr – Nidus O.E - www.nidus.gr 
Τιμή: Η ψηφιακή έκδοση διατίθεται δωρεάν. - Έντυπη έκδοση κατόπιν συνεννοήσεως

Λίγα λόγια από τον συγγραφέα:
Το να ατενίζεις από την κορυφή ενός βουνού ένα τόπο είναι μια εμπειρία αισθήσεων και συναισθημάτων. Όλα τα τοπία όταν τα αντικρίζεις από ψηλά αποχτούν μια άλλη διάσταση. Στο βιβλίο ''Στις κορφές του κόσμου'' θα περιηγηθείτε και θα γνωρίσετε την ψηλότερη κορυφή κάθε χώρας. Θα ταξιδέψετε από τα Ιμαλάια και το Έβερεστ στα 8.848 μ., μέχρι τον Ειρηνικό ωκεανό και το νησάκι του Tuvalu στα 5 μέτρα υψόμετρο, αφού διανύσετε μια διαδρομή 249 βουνών και χωρών του πλανήτη μας. Από τα χιόνια και τους πάγους και τα δασωμένα βουνά του βορά και του νότου, μέχρι τα γυμνά βουνά της Αφρικής, το ταξίδι είναι γοητευτικό. Όλος ο πλανήτης στα πόδια σας. Περιηγηθείτε τον στα έξι βιβλία και τις 818 σελίδες αυτού του βιβλίου. 

ΠΗΓΗ -  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ https://www.pezoporia.gr/pez/default.asp - ΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΩΝ - ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου