Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου - στο Ελληνικό Μολύβι | Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων - Συναυλία αγάπης & μνήμης | Οι ΦτΦ στηρίζουν και φέτος την εκδήλωση



[Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece στηρίζει και συμμετέχει και φέτος στην εκδήλωση που διοργανώνει ο SOS Τροχαία Εγκλήματα]

Η τρίτη Κυριακή του Νοέμβρη ορίστηκε με απόφαση της Γ. Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2005 σαν η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων. Κάθε χρόνο όλο και σε περισσότερες πόλεις του κόσμου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις από συλλόγους που υπερασπίζονται την Μνήμη και τα Δικαιώματα των Θυμάτων. Δυστυχώς αυτές δεν στάθηκαν ικανές να ωθήσουν τις περισσότερες κυβερνήσεις στη λήψη ουσιαστικών, μακροπρόθεσμων μέτρων που θα περιορίσουν δραστικά τις τροχαίες συγκρούσεις.

Παραμένουμε έτσι παρατηρητές στη σταθερή άνοδο του αριθμού των θανάτων και των αναπηριών που προκαλούνται στο δίκτυο της κυκλοφορίας.

1.350.000 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στους δρόμους του κόσμου το 2018!

Πολλοί περισσότεροι τραυματίστηκαν σοβαρά και θα συνεχίσουν να ζουν αντιμετωπίζοντας πολλαπλά προβλήματα!

Στη χώρα μας οι τροχαίες συγκρούσεις επί δεκαετίες αποδεκατίζουν τους νέους ανθρώπους χωρίς ποτέ να υπάρξει μια μακροπρόθεσμη ουσιαστική πολιτική που να ξεπερνά τις ευχές, τις δηλώσεις λύπης και τα συγκυριακά μέτρα. Μονίμως ουραγοί στην Ευρώπη στην οδική ασφάλεια βρισκόμαστε σταθερά στην κορυφή της πυραμίδας των θυμάτων. 

Και αν οι αριθμοί εμφανίζουν μια μείωση τα τελευταία χρόνια, ποιος μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένος όταν η πιθανότητα θανάτου ενός ανθρώπου στο ελληνικό οδικό δίκτυο είναι διπλάσια ή και τριπλάσια απ αυτήν ενός κατοίκου άλλων χωρών της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων, και με δεδομένο ότι αυτή συμπίπτει με την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ο SOS Τροχαία Εγκλήματα , στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 7μμ στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι» ( Ιερά Οδός 154 –στάση Μετρό Ελαιώνας).

Διαβάστε αναλυτική παρουσίαση ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

  1. Η δομή μας διαθέτει κεφάλαια από 2.000 έως 8.000.000 ευρώ με απόδοση σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. ο τόκος είναι 3%. Για οποιοδήποτε αίτημα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: pierredubreuil35@gmail.com
    Wathsapp: +33 7 55 13 33 12

    ΑπάντησηΔιαγραφή