Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Δευτέρα 10 Ιουνίου, ώρα 18:00-21:00 | Εργαστήριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες και κάλεσμα Ενδιαφερόμενων



[ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ - ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ]

Εργαστήριο για τις Ενεργειακές Κοινότητες στο πλαίσιο του έργου Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Εφαρμογή την Δευτέρα 10 Ιουνίου, ώρα 18:00-21:00 (προσέλευση 18.00-18.30) στη Βίλλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4, Νέα Ερυθραία 146 71.

Αυτό το εργαστήριο είναι το τρίτο και τελευταίο σε σειρά με θέμα τις ενεργειακές κοινότητες και οι συμμετέχοντες, όπως και στα προηγούμενα, θα έχουν θεωρητική και πρακτική εξοικείωση με τον νέο θεσμό των Ενεργειακών Κοινοτήτων, το νομικό τους πλαίσιο και τα καλύτερα σενάρια λειτουργίας τους. Στόχοι είναι η Ενημέρωση και η Δικτύωση με άλλους ενδιαφερόμενους ώστε να προχωρήσουν όσοι το επιθυμούν σε Σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την εγκατάσταση ενός μικρού Φωτοβολταϊκού Συστήματος στο Δήμο Κηφισιάς, με την παρουσία εκπροσώπων του Δήμου.

Τι διαφορετικό θα συμβεί;!


Θα παίξουμε! Ομαδικά παιχνίδια συνεργασίας θα είναι η καινούρια εμπειρία που σας προτείνουμε να ζήσουμε μαζί. Άλλωστε η χαρά είναι το πιο σημαντικό σε ό,τι κάνουμε!

Lab Designed by Community Energy River IKE

#Ηενέργειασταχέριατωνπολιτών!

#ΣυμμετοχικόςΣχεδιασμός

#ΠράσινηΕνέργεια

Το έργο «Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Εφαρμογή» υλοποιείται σε χώρο του Δήμου Κηφισιάς στο πλαίσιο του Μέτρου «Καινοτόμες δράσεις με τους πολίτες» στον άξονα: «Καινοτόμες δράσεις» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Φυσικό περιβάλλον & καινοτόμες δράσεις 2018» του Πράσινου Ταμείου. Προϋπολογισμός: 39.200 ευρώ. Δικαιούχος: Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου