Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

500 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), τα περισσότερα στο Γκάζι - το Colpo Grosso


 
Εικόνες από πεζοδρόμια στο Γκάζι!!!

Οι "Φίλοι της Φύσης" δεν ευαισθητοποιούνται γενικά και αόριστα με τη φυσιολατρία. Είναι μια Οικολογική οργάνωση που έχει δράσεις για όλα τα θέματα του φυσικού και τους αστικού περιβάλλοντος, τις συνθήκες στέγασης - εργασίας - εκπαίδευσης - ψυχαγωγίας των πολιτών, τη δημόσια υγεία, το κοινωνικό κράτος, τον πολιτισμό.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε το  "Μέγα  Αλέξανδρο" το σύλλογο των κατοίκων Κεραμεικού Γκάζι Ρουφ που δίνει μακροχρόνιους και σκληρούς αγώνες ενάντια στην ηχορύπανση, την έλλειψη πεζοδρομίων, την εγκληματικότητα, τη διαφθορά, τη διαπλοκή, την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων.

Διαβάζουμε την τελευταία ανάρτηση από το blog:
Η κατάσταση στο συμβούλιο της 3ης Δημοτικής Κοινότητας έχει ξεφύγει
Πέντε (5) μέλη από τα 7, της παράταξης Καμίνη δεν προσέρχονται στις συνεδριάσεις του συμβουλίου της 3ης Δημοτικής Κοινότητας με αποτέλεσμα, να μην υπάρχει απαρτία, να αναβάλλονται τα θέματα για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) και να παίρνουν άδεια προέγκρισης σιωπηρά αφού παρέρχεται το 15ημερο για έγκριση όπως ορίζει ο Νόμος (ΦΕΚ 2496Β/2011).
  
Με αυτό το Colpo δεν τηρείται ο Νόμος που ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για χορήγηση προέγκρισης αλλά ούτε η 647 Κανονιστική πράξη για τις προεγκρίσεις που η ίδια η παράταξη Καμίνη ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην 3η Δημοτική Κοινότητα υπάρχουν 500 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), τα περισσότερα στο Γκάζι,  και η κατάσταση είναι πλέον ανεξέλεγκτη σε σημείο που αγανακτισμένοι κάτοικοι διέκοψαν τη συνεδρίαση του συμβουλίου στις 25/2/2013, ενώ από τις 5 ουσιαστικές συνεδριάσεις του 2013 μόνο μία έγινε στις 16/1/2013.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας(παράταξη Καμίνη) από 1/1/2011 έως 31/12/2012 ψήφιζε πάντα υπέρ των ΚΥΕ ενώ η μοναδική φορά που ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν για θέμα που αφορούσε μεγαλοεπιχειρηματία της νύχτας και για το οποίο τελικά ο Δήμος της Αθήνας προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου