Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ: Τα δώρα που αξίζουν δεν κοστίζουν



Χριστουγεννιάτικα δώρα με νόημα

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε τη διαφορά. Τα πιο σπουδαία δώρα, αυτά που αξίζουν δεν κοστίζουν:

  • Πάρε ένα παιδί στην αγκαλιά σου και πες του ένα παραμύθι. Θυμάσαι; Ένα από αυτά που σου έλεγε ο παππούς και η γιαγιά στο χωριό τα χειμωνιάτικα βράδια γύρω απ’ το τζάκι.
  • Χτύπα το κουδούνι του ηλικιωμένου γείτονά σου. Ρώτα τον, τι κάνει, αν θέλει λίγη συντροφιά.
  • Αγκάλιασε έναν άνθρωπο που αγαπάς, χωρίς λόγο ή αιτία. Πες του τα συναισθήματά σου. Αλήθεια πόσος καιρός πέρασε απ’ την τελευταία φορά που είπες σε κάποιον δικό σου “Σ’ αγαπώ;”
  • Βάλε την αγαπημένη σου μουσική κάθισε αναπαυτικά και απόλαυσέ τη. Μη διστάσεις να τραγουδήσεις ή να χορέψεις αν νιώσεις την ανάγκη.
  • Βγες ένα περίπατο στη φύση. Κάτσε κάτω από ένα δέντρο κι αφουγκράσου. Νιώθεις ακόμα μόνος;
  • Χάρισε ή δάνεισε για λίγο καιρό κάτι πολύτιμο για σένα. Σκέψου ποιό είναι το αγαπημένο σου βιβλίο, δίσκος, CD; Με ποιόν αγαπημένο σου θες να το μοιραστείς;
  • Αν ζωγραφίζεις  μπορείς να χαρίσεις ένα σκίτσο σου… αν γράφεις μπορείς να χαρίσεις ένα διήγημα…. ένα ποίημα...Ποιός δε θα το εκτιμήσει;

ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece
Ανθέων 72, Χαϊδάρι 12461 |Mail: naturefriendsgreece@gmail.com
 
 Το Ελληνικό Δίκτυο «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ»/Naturefriends Greece ιδρύθηκε το 2007 και αποτελεί τμήμα της Διεθνούς Περιβαλλοντικής Οργάνωσης Naturefriends International/NFI (1895). Στους NFI  http://www.nfi.at συμμετέχουν 45  εθνικές οργανώσεις απ΄ όλο τον κόσμο με περισσότερα από 500.000 μέλη. Οι ΦτΦ/NFGR α) Είναι εθνικοί συντονιστές της εκστρατείας people4soil για να χαρακτηριστεί νομικά το έδαφος ως κοινό αγαθό β) Συμμετέχουν στο Διεθνές Κίνημα για το δίκαιο εμπόριο Our World Is Not For Sale και στην Ελληνική Πρωτοβουλία STOP TTIP CETA TiSA γ) Υποστηρίζουν το  Ευρωπαϊκό Δίκτυο UNITED κατά του εθνικισμού, ρατσισμού, φασισμού και της υποστήριξης των μεταναστών και των προσφύγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου