Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Μιχάλης Τζιώτης "Το κέρατο του ρινόκερου, προϊόν λαθροθηρίας και παράνομου εμπορίου, στην πιάτο μας από την εκπομπή inferno της ΕΡΤ2 - Το ΕΣΡ να πάρει θέση"

[Η εκπομπή ΕΔΩ]

Γράφει και μας ενημερώνει ο κ. Μιχάλης Τζιώτης:

"Στην εκπομπή inferno της ΕΡΤ2, σε επανάληψη την Κυριακή 19/1/2020, παρασκευάστηκε ένα γεύμα, υποτίθεται αφροδισιακό. Γεμάτη σχετικά αστειάκια η εκπομπή, καλόγουστα, αλλά, ποια έκπληξη περίμενε τον τηλεθεατή στο τέλος της εκπομπής! 

Ο σεφ Γιάννης Γριλλιωνάκης πρόσθεσε και μία μικρή ποσότητα κέρατου ρινόκερου! 

Κέρατο ρινόκερου!!! Εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο κινούνται, με κάθε τρόπο, να αλλάξουν τις παραδοσιακές πλάνες του κινέζικου πολιτισμού, γιατί αλλιώς σύντομα θα θρηνήσουμε την απώλεια και του τελευταίου ρινόκερου, εκατοντάδες χώρες έχουν βάλει τα κέρατα ρινόκερου σε αυστηρή τελωνειακή απαγόρευση, δισεκατομμύρια ξοδεύονται σε προγράμματα προστασίας του ευγενούς αυτού ζώου, εκατοντάδες λαθροθήρες, φουκαράδες πεινασμένοι μαύροι, θύματα κι αυτοί των κυκλωμάτων λαθροθηρίας και παράνομου εμπορίου του κέρατου ρινόκερου, σαπίζουν στις φυλακές, και ΕΜΕΙΣ, ΑΠΤΟΗΤΟΙ, τροφοδοτούμε αυτή την αντιεπιστημονική πίστη προωθώντας την μέσα από την κρατική ΕΡΤ.

Πάνω σε αυτό το θέμα πρέπει να πάρει θέση και το ΕΣΡ. Είναι αδίκημα το να προπαγανδίζεις ένα έγκλημα.

Μιχάλης Τζιώτης"

1 σχόλιο:

  1. Η δομή μας διαθέτει κεφάλαια από 2.000 έως 8.000.000 ευρώ με απόδοση σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. ο τόκος είναι 3%. Για οποιοδήποτε αίτημα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: pierredubreuil35@gmail.com
    Wathsapp: +33 7 55 13 33 12

    ΑπάντησηΔιαγραφή