Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Σάββατο 12 Οκτωβρίου: Εργαστήριο Εγκατάστασης Φωτοβολταϊκού Συστήματος στο Δήμο Κηφισιάς


[Επισκεφτείτε το event και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ]

OrganizerΕλληνικό Δίκτυο Φίλοι Της Φύσης - Community Energy River

Organizer of Εργαστήριο Εγκατάστασης Φωτοβολταϊκού Συστήματος


Εργαστήριο Εγκατάστασης Φωτοβολταϊκού Συστήματος στο πλαίσιο του έργου Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Εφαρμογή το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ώρα 12:00-17:00 στο Δημόσιο ΙΕΚ Κηφισιάς.

To εργαστήριο θα δώσει τη δυνατότητα της συμμετοχής πολιτών στην εγκατάσταση ενός Φωτοβολταϊκού Συστήματος 3kW στο Δημόσιο ΙΕΚ Κηφισιάς.

Οι συμμετέχοντες θα δουν από κοντά πώς "στήνεται" ένα Φωτοβολταϊκό Σύστημα!

Στόχος είναι η ενημέρωση με άμεση επαφή των συμμετεχόντων με το σύστημα και τους μηχανικούς, μια καινοτομία του έργου Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Εφαρμογή :)

Σημείωση: Επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο σε ενήλικες. Η είσοδος στο χώρο της εγκατάστασης γίνεται με ευθύνη των συμμετεχόντων.

Lab Designed by Νέα Γουινέα & Community Energy River IKE

Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο για την Πράσινη Ενέργεια και πείτε και εσείς τη γνώμη σας στη διεύθυνση https://forms.gle/678y39AMZHxSEC1j8 [ΕΔΩ]

Για το ερωτηματολόγιο μπορείτε να σκανάρετε και το QR code παρακάτω:
#Ηενέργειασταχέριατωνπολιτών! #ΣυμμετοχικόςΣχεδιασμός #ΠράσινηΕνέργεια

Το έργο «Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Εφαρμογή» υλοποιείται σε χώρο του Δήμου Κηφισιάς στο πλαίσιο του Μέτρου «Καινοτόμες δράσεις με τους πολίτες» στον άξονα: «Καινοτόμες δράσεις» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Φυσικό περιβάλλον & καινοτόμες δράσεις 2018» του Πράσινου Ταμείου. Προϋπολογισμός: 39.200 ευρώ. Δικαιούχος: Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ.

OrganizerΕλληνικό Δίκτυο Φίλοι Της Φύσης - Community Energy River

Organizer of Εργαστήριο Εγκατάστασης Φωτοβολταϊκού Συστήματος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου