Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Χρειάζεται η συνεργασία και η κοινή δράση των λαών ενάντια στην καπιταλιστική, νεοφιλελεύθερη και άκρως εκδικητική ιμπεριαλιστική και επεμβατική Ε.Ε.Το αίτημα για μια Νέα Ευρώπη έχει διατυπωθεί εδώ και πολλά χρόνια.
Κάνουμε μια μικρή επιλογή και παρουσιάζουμε ορισμένες Πρωτοβουλίες και θέσεις και μια Νέα, μια Διαφορετική Ευρώπη. Οι θέσεις αυτές προφανώς έχουν διατυπωθεί με τα δεδομένα εκείνης της εποχής και ορισμένες απ' αυτές μπορεί να μην έχουν ισχύ σήμερα, ωστόσο το αίτημα για μια Νέα Ευρώπη, η απαίτηση για μια Νέα Συμφωνία διατηρεί ακόμα την πολιτική σημασία της.

Naturefriends International: Manifesto for a New Europe/ 2007 [ΕΔΩ]

New Deal 4 Europe/ 2014 [ΕΔΩ]

Alter Summit [ΕΔΩ]

Tο 2015 ξεκαθάρισε ακόμα περισσότερο η πολιτική κατάσταση και ο χαρακτήρας της Ε.Ε. και των διαφόρων Επιτροπών και οργάνων που συνδέονται με αυτήν. Δεν είναι αυτή η Ευρώπη που "οραματιστήκαμε". Χρειάζεται η συνεργασία και η κοινή δράση των λαών ενάντια στην καπιταλιστική, νεοφιλελεύθερη και άκρως εκδικητική ιμπεριαλιστική και επεμβατική Ε.Ε. που δεν σέβεται ούτε το δικαίωμα της Ελληνικής  κυβέρνησης να απευθυνθεί στους πολίτες και να ζητήσει τη γνώμη τους μέσω δημοψηφίσματος....

Οι θέσεις των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece για την Ευρώπη και το Δημοψήφισμα ΕΔΩ.

ΕΔΩ φωτογραφίες των ΦτΦ Βερολίνου που παίρνουν θέση υπέρ του ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου