Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

1.000 αναρτήσεις στο blog των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ | Το Σεπτέμβριο του 2016 το νέο SITE


Αυτή είναι η χιλιοστή ανάρτηση στο blog ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/Naturefriends Greece.
Στο blog προβάλλαμε όχι μόνο τις θέσεις των ΦτΦ/NFGR αλλά διάφορα θέματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον, την κοινωνία, τον τουρισμό, την αλληλεγγύη, τις ληστρικές εμπορικές συμφωνίες TTIP CETA TiSA, βιβλία, εκδηλώσεις, πολιτισμό, περιβαλλοντική εκπαίδευση κ.λπ.

Οι ανάγκες για ενημέρωση, αλλά και νέων χρήσεων όπως π.χ. η προβολή της νέας Ευρωπαϊκής εκστρατείας people4soil για την προστασία του εδάφους για τη συγκέντρωση ενός εκατομμυρίου υπογραφών, στη χώρα μας 15.750 υπογραφές, επιταχύνουν τον αρχικό σχεδιασμό για τη δημιουργία του νέου site το Σεπτέμβριο του 2016. Δεν θα προλάβουμε να δημιουργήσουμε ένα πλήρες site το Σεπτέμβριο, θα το "κατασκευάσουμε" με φροντίδα και σιγά σιγά.
Χρειαζόμαστε το νέο site γιατί σε αυτό θα εφαρμοστεί η επίσημη πλατφόρμα των ECI, εγκεκριμένη από την E.E.  για τη συλλογή των υπογραφών για στην Ελλάδα, αλλά και γιατί θέλουμε με καλύτερα επικοινωνιακά μέσα να προβάλουμε την έρευνα των ΦτΦ με θέμα "TTIP οι επιπτώσεις στην Ελληνική δημοκρατία, στην οικονομία, στην κοινωνία".

Για τη δημιουργία του νέου site έχουμε πολλές ιδέες και θα χρειαστούμε αρκετές συνεργασίες για διάφορα θέματα όπως π.χ. σκίτσα, άρθρα, μεταφράσεις, προώθηση αναρτήσεων κ.λπ. 

Ευχαριστούμε όλους όσοι με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν στην ενημέρωση των ΦτΦ καθώς και στην προώθηση των αναρτήσεων στο blog το οποίο θα εξακολουθήσει να λειτουργεί, όχι μόνο ως "βιβλιοθήκη" - αρχείο, αλλά με ειδική χρήση - θέματα.

Το νέο site θα είναι στην ίδια  διεύθυνση 
www.naturefriends.gr


στο TWITTER @NatureFriendsGR

στο FACE BOOK 
 https://www.facebook.com/groups/1426057987607550/
https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CE%A4%CE%B7%CF%82-%CE%A6%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82-Nature-Friends-Greece-1583990048495762/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου